Verkerk & Vos Bewindvoeringen - Minnelijk Traject
Welkom op de website van Verkerk & Vos Bewindvoeringen Minnelijk Traject BV

Deze website geeft u de nodige informatie over beschermingsbewind, schuldenbewind, curatele, inkomensbeheer en schuldhulpverlening. Verder willen wij u ook een zo goed mogelijk beeld geven over ons bedrijf. Indien u een cliŽnt of hulpverlener bent, adviseren wij u om regelmatig onze site te bezoeken.

Aan al onze relaties en andere betrokkenen,

Zoals u mogelijk al weet, zijn Heijne en Verkerk & Vos per 1 januari 2019 gefuseerd en is Verkerk & Vos onderdeel geworden van de nieuwe organisatie Fidinda Ė Financiele Zorg Groep. Met ingang van april 2019 is ook bewindvoering Oosterhout toegetreden tot de groep.

Samen met de andere bedrijven in de Fidinda Groep kunnen we als Verkerk & Vos nog beter onze diensten verlenen.

Voorlopig verandert er niets voor u als klant of relatie; u blijft gewoon met Verkerk & Vos contact houden op de persoonlijke en betrokken manier zoals u gewend bent.

Voor meer informatie verwijzen wij u in de toekomst naar de volgende pagina: www.fidindagroep.nl. U wordt daar voorlopig nog doorgeleid naar onze bestaande websites.