Welkom op de website van Verkerk & Vos Bewindvoeringen Minnelijk Traject BV

Deze website geeft u de nodige informatie over beschermingsbewind, schuldenbewind, curatele, inkomensbeheer en schuldhulpverlening. Verder willen wij u ook een zo goed mogelijk beeld geven over ons bedrijf. Indien u een cliŽnt of hulpverlener bent, adviseren wij u om regelmatig onze site te bezoeken.

De tarieven voor Inkomensbeheer, bewindvoering, mentorschappen en curatele zijn per 1 januari verhoogd conform de wettelijk vastgestelde indexatie voor kosten bewind/mentorschappen/curatele. U kunt de tarieven nalezen op deze site. Dit is de eerste kleine indexatie sinds jaren.

Donderdag 17 januari 2019 is ons kantoor tot 10:00 bereikbaar. Het spreekuur is van 9:00 tot 10:00.

Telefooncentrale:

CliŽnten kunnen tijdens het telefonisch spreekuur gemakkelijk in contact met hun bewindvoerder komen. Als u belt met een telefoonnummer dat bij ons bekend is en u heeft uw nummerherkenning aanstaan, zal onze centrale uw nummer herkennen en u doorverbinden met bewindvoerder of assistent. Belt u met uw nummerherkenning uit, dan komt u in het keuzemenu van de telefooncentrale. Voor u als cliŽnt is het dus handig om uw huidige werkende telefoonnummer door te geven zodat wij dat in ons programma kunnen noteren.

Aanmelden nieuwe cliŽnten:
Met het aanmeldingsformulier kunt u uzelf of een nieuwe cliŽnt eenvoudig bij ons aanmelden. Vul het formulier zo volledig mogelijk in, inclusief uw contactgegevens en stuur het formulier terug naar secretariaat@verkerkenvos.nl.
Na ontvangst van uw e-mail wordt uw aanvraag meegenomen in de wekelijkse beoordeling van alle aanvragen. Iedere week worden de aanmeldingen in de toelatingscommissie van bewindvoerders besproken om te bekijken of en hoe we daadwerkelijk hulp kunnen verlenen. We nemen nog contact met u op om de aanvraag te toetsen.
U krijgt binnen twee weken te horen of uw aanvraag in voorlopige behandeling kan worden genomen. U krijgt dan het formulier Verzoek tot onderbewindstelling opgestuurd om in te vullen, waarna de aanvraag in behandeling wordt genomen.

CliŽntenportal:

Met het cliŽntenportal kunt u de transacties van uw beheerrekening bekijken en via het communicatiecentrum vragen aan uw bewindvoerder stellen. U kunt uzelf aanmelden om van het portal gebruik te gaan maken door een e-mail te sturen naar: portal@verkerkenvos.nl.

Door middel van het aanklikken van deze LINK downloadt u direct de gebruikershandleiding van het cliŽntenportal. Ook vind u deze onder het kopje Downloads.