Heb jij een afgeronde HBO opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening, Sociaal Pedagogische Hulpverlening of Rechten en heb je goed inzicht in financiŽn en administraties?

Verkerk & Vos Bewindvoeringen Minnelijk B.V.  nodigt jou dan uit om te solliciteren op de vacature voor een

Ervaren beschermingsbewindvoerder/ inkomensbeheerder/ curator/mentor (M/V) voor 28-36 uur per week,

die na een korte inwerkperiode zelfstandig aan de slag kan.

Jouw sterke kanten kenmerken zich als volgt:

-         Je kunt uitstekend communiceren -zowel mondeling als schriftelijk- op diverse niveaus

-         Je beschikt over een goed empathisch vermogen

-         Je kunt goed zelfstandig denken en werken

-         Je kunt problemen snel overzien en analyseren waar de knelpunten zitten

-         Je bent bestand tegen de nodige werkdruk

-         Je bent handig in het gebruik van diverse softwarepakketten, waaronder uiteraard Word en Excel

Tot jouw takenpakket behoren:

-         intakegesprekken voeren

-         budgetplannen opzetten, uitvoeren en bijhouden

-         contact onderhouden met cliŽnten en flankerende hulporganisaties

-         dossiers beheren

-         eenvoudige schulden regelen

-         corresponderen met inkomensverstrekkers, schuldeisers, hulpverleners en rechtbanken

-         bijwonen van zittingen op de Rechtbank

Wie zijn wij?

Niet iedereen in Nederland is in staat zijn eigen inkomen te beheren. Verkerk & Vos Bewindvoeringen voert inkomensbeheer, beschermingsbewind, mentorschappen, curatele en schuldbemiddelingen uit.

Hiermee proberen wij het financiŽle leven van mensen weer gezond te maken of te houden. Door het overnemen van de uitvoering van de financiŽle verplichtingen kunnen mensen weer tot rust, groei en bloei komen.

Omdat we met veel privacy gevoelige gegevens omgaan, is voor alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag noodzakelijk, afgegeven door het Ministerie van Justitie.

Verkerk & Vos Bewindvoeringen heeft vestigingen in Nieuw-Lekkerland, Rotterdam IJsselmonde en Gorinchem. Ons bedrijf kent een informele werksfeer en goede ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

We hanteren een marktconform pakket van primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden, waarbij het salaris voor deze functie zal liggen tussen de Ä 2.150 en Ä 2.700 bruto per maand o.b.v. een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben je benieuwd geworden naar onze organisatie en naar deze functie? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet via sollicitatie@verkerkenvos.nl t.a.v. mevrouw J. Klop (personeelsadviseur).

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op via 0184-683900 met mevrouw J. Klop of de heer N. de Visser (directeur).