Dwangakkoord, moratorium en voorlopige voorziening

Dwangakkoord, moratorium en voorlopige voorzieningen

Als de minnelijke schuldhulpverlening (het overleggen met de schuldeisers voor een afbetalingsregeling en/of kwijtscheldingsregeling) mislukt, kan aan de rechtbank worden gevraagd de schuldeisers te dwingen mee te werken aan de schuldbemiddeling.

Verkerk & Vos Bewindvoeringen Wettelijk B.V. heeft WSNP Bewindvoerders in dienst die namens u die procedure bij de Rechtbank kunnen en mogen voeren.
Voor het voeren van die procedure kan een toevoeging aangevraagd worden bij de Raad voor Rechtsbijstand. Dat betekent dat de kosten voor de bewindvoerder die dat proces voert door de Nederlandse Staat worden betaald. U betaalt alleen een kleine eigen bijdrage aan de bewindvoerder.

Op deze manier kan er alsnog geprobeerd worden om uw schuldbemiddeling te laten slagen.

Ons kantoor

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor en vragen naar de heer A. Verkerk of de heer P. Voinic. Deze personen kunnen u uitleggen hoe deze procedure gaat en u begeleiden met de uitvoering van deze procedure.