CliŽntenportal
Klik hier om op uw portal in te loggen of om u te registreren

Verkerk & Vos Bewindvoeringen heeft hier in het afgelopen jaar met een softwareontwikkelaar een portal ontwikkeld, en geeft de mogelijkheid uw gegevens via het portal in te zien.

Hoe meldt u uzelf aan om gebruik te gaan maken van het cliŽntenportal?

U gaat akkoord met onderstaande en algemene voorwaarden door het sturen van uw aanmeldingse-mail. De voorwaarden kunt u HIER downloaden.

U stuurt uw aanmeldingsmail, gericht aan het e-mailadres portal@verkerkenvos.nl

In uw e-mail dient het e-mailadres te staan waarmee u in het portal inlogt.

Het is uw eigen verantwoording ervoor te zorgen dat het  e-mailadres waarmee u aanmeldt van uzelf is.

Na uw aanmelding wordt uw dossier in het cliŽntenportal geactiveerd, krijgt u een inlogcode en kunt u uzelf aanmelden op en inloggen in het cliŽntenportal.

Wat kunt u met het cliŽntenportal?

Inzicht voor u in de, bij uw bewindvoerder, bekende en geregistreerde contact- en adresgegevens.

Inzicht in uw beheerrekening (transacties bijgewerkt tot 24:00 van de voorgaande dag).

Delen door u en de bewindvoerder van inkomens, uitgaven en toeslagengegevens. deze documenten kunt u of de bewindvoerder ook downloaden

Opgaven van de bedrijven waar u heeft gesolliciteerd, inclusief upload van sollicitatiebewijzen.

Een communicatiecentrum waarbinnen u vragen aan de bewindvoerder kan stellen en waarbinnen de bewindvoerder kan antwoorden. De berichten worden in een tijdlijn weergegeven.

Al uw documenten, berichten worden direct aan uw dossier in onze bewindvoerderssoftware gekoppeld.

Let op! als u langer dan 15 minuten geen activiteit op het portal heeft verricht wordt u automatisch uitgelogd. Onderstaande melding verschijnt dan: